FAQ items aan het laden...
Community2019-11-03T11:25:29+00:00

Ambities maak je samen waar

Delta21 is een ambitieus project, vergelijkbaar met de grootste waterwerken in Nederland. Een project gericht op de toekomst. Misschien lijken de problemen op het gebied van energie en wateroverlast hier en nu minder urgent, toch moeten we ons voorbereiden op de toekomst.

Geen dijkverhogingen die het huidige landschap aantasten, maar het water beter afvoeren. Geen grootste installaties voor energieopslag, maar een flexibele oplossing. Niet het Haringvliet afsluiten, maar juist zorgen voor getij en vismigratie.

Samen kunnen we deze integrale aanpak werkelijk laten worden. En elke vorm van hulp is welkom. Natuurlijk zijn fondsen meer dan welkom, maar kennis en kunde ontvangen we met open armen. Studenten kunnen ons ook helpen, ervaring opdoen en een mooie vermelding op je CV krijgen.

Tenslotte: Iedereen kan ons helpen. Verspreid het idee van Delta21 via social of welke vorm dan ook.

Sluit je aan

Graag houden we je op de hoogte van alle ontwikkelingen. Om te delen wat we doen en wie weet kan jij ons helpen!

Waterveiligheid

Energie

Natuur

Sympathisanten

Wij zijn blij met de steun van een groep bedrijven, onderwijsinstellingen en overheidsorganisaties die ons willen verder helpen met het realiseren van Delta21. Deze steun is richt zich voornamelijk op het ondersteunen en klankborden.

Word ook sympathisant

Onze sympathisanten

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief

Studenten

Heb jij ideeën hoe we de toekomst voor de zuidwestelijke delta kunnen veiligstellen? Bekijk je deze site en zie je direct verbeterpunten?

Dan kunnen wij jouw creativiteit en inzet heel goed gebruiken. Delta21 is een plan, een idee. Jij hebt de mogelijkheid om onderdeel van het plan te zijn!

Meld je aan

Laatste ontwikkelingen

Sluit je aan

Graag houden we je op de hoogte van alle ontwikkelingen. Om te delen wat we doen en wie weet kan jij ons helpen!

Go to Top